Make your own free website on Tripod.com


             Assalamualaikum dan selamat sejahtera aku ucapkan kepada sesaper yang selamat sampai kat laman ni.Setelah melalui pelbagai rintangan betul tak??Kalau korang tak sabar memang la susahlah sikit.Saje jer nak tau kesabaran korang.Kalau yg sabar tu bertuah la   si isteri dapat korang.Kalau tak abih penampo singgah kat muka mase kawin nanti,ehehe.
Okla sebelum tuh,mula aku nak ucapkan terima kasih pasal sudi menjejakkan kaki ke homepage aku yang tak seberapa ni............(merendah diri tu)
Dah sampai ke sini,jangan lak nak angkat jari(bukan angkat kaki!) terus.....tengok-tengok ler dulu apa yang ada dalam laman ini. manalah tahu ada yang tak ada kat laman orang lain. Kata orang tua-tua, lain padang lain belalang, lain laman lain pulak bunganya....betul tak?????
Walau bagaimanapun, laman aku ni masih banyak kelemahan dan kekurangannya...jadi aku mintak maaf bebanyak jika tidak dapat memuaskan hati semua! 
Aku nak ucapkan thanx to the following person

   Aliza-for the inspiration....................

   My family-for the moral support especially  kak Lina

   Housemate No 78:abu,apek,koja,ajib,romeo,kimi and maun
   X Forecast MARA-UTM:besut,atuk,katik,zuwairi dan sesaper lagi la....

   X MrSM qtn:amoi,acal,gjoe,botak,cene,hamdan,faizu,apai,mike,anis,

isa,aman,milo,marry,bastet dan.etc

   X-class 5c3:ustat,ainul,wahida,ina,mel,lela dan banyak lagi.... 

  X-semkas5-inaz,mamee,amoi(aikss amoi lagi..boring2.eheh),kamheng,maah,cain,belok
  daus,capang,mamet,ngemeng,jali dan .....etc

   Member irc:bebudak cenel #qtn,alina,aiffa,ieka,machogal,perghhh18
                    MIRAZ,Honeygirl,kechik,tanjung,chekelat,duma,StoneCold,aJIb dan etc
 
 

dan sesaper lagi la yang membantu secara langsung atau tidak langsung
Thanx so much.....



||Biodata || Gambar kat SMKA || Gambar kat MRSM|| 
|| Gambar kat UTM || Gambar awek aku || Lirik lagu best ||
|| E-cards || Grunge rules! ||Penjejakbadai||Tab Gitar ||
||Sign My Guestbook|| 



Laman ini lebih menarik dan cun jika surfing dengan menggunakan Netscape atau Microsoft Explorer

Hakcipta tersendiri dan bersendirian berhad.
Dikemaskini pada 20 Mei 1999


The ICQ Online-Message Panel
Sender Name:
Sender EMail:
Message:

My Personal Communication Center  What is ICQ, Download
Create Your Own ICQ Message Panel
Use of the ICQ Online-Message Panel is subject to Terms and Conditions
 
 

Skip NextNextList AllNext 5Back To HomePreviousSkip Previous


 



























 

  • UTM Homepage
  • Fakulti Eletrik UTM
  • Selangor Homepage 
  • Annur Online
  • Hafeez Homepage
  • Edzwan Homepage 
  • PAS Online
  • Anwar Online


  • Dapatkan free email



     


    penjejakb@hotmail.com
     
     

    Di bawah ni...buku pelawat aku...tulis jangan tak tulis!
     

  • Tulis Buku Pelawat
  • Baca Buku Pelawat

  •  

     
     


























     ICQ # 11443013